maandag 7 september 2015

stapjes vooruit!

Vanmorgen heeft papa een post MRI gehad, ze hebben hem met bed naar de röntgenafdeling gebracht. Maar dat ging niet echt vlekkeloos, ze hebben een aantal keer met het bed tegen muren en deuren gestoten. Zo, daar werd hij niet blij van, hij kwam helemaal misselijk en duizelig terug op de afdeling. Dus eigenlijk heeft hij deze ochtend niets meer gedaan.
In de middag kwamen Ramona en ik even bij hem kijken. Hij kijkt al een stuk beter uit zijn ogen. We hebben een rondje met hem gelopen, daarna volgde het zorggesprek. Dit gesprek ging vooral hoe papa de zorg had ervaren en hoe het nu met hem ging. Hij krijgt vanaf nu fysio om hem wat meer vertrouwen te geven en ook kijken ze dan naar zijn arm, daar zit een irritant trilspiertje in. Na het zorggesprek mochten we hem douchen en dus weer uit bed!
Hij heeft zelf gedoucht en het ging super goed. Qua conditie gaat het eigenlijk wel goed, ik had verwacht dat de conditie super achteruit zou zijn gegaan na de operatie. Maar hij kan prima vooruit zonder helemaal afgepeigerd te zijn.

We krijgen donderdag het ontslaggesprek, hier krijgen we allerlei informatie voor thuis en we krijgen ook de afspraak voor het gesprek. Voorlopig denken we nog niet te veel aan de uitslag, eerst maar eens even herstellen. Maar vrijdagochtend komt papa thuis (als alles goed blijft gaan). Zo fijn dat hij dan weer lekker thuis is!!!

Je doet het super, pap!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed om te horen hans lekker naar huis.
Groetjes Harrie en Marianne

Anoniem zei

Goed om te horen dat het telkens weer wat beter gaat! Doe rustig aan ( valt niet mee voor Hansje ) zien elkaar snel, groetjes Wim en Marjo.

Anoniem zei

Fijn dat het al weer wat beter gaat....beterschap ermee! Gr. Hans & Mieke

Anoniem zei

Wat fijn om te lezen.
Toi, toi, toi Hans
Groet Clemens en Dianne

Anoniem zei

Wat fijn, zo snel weer naar huis. Dit zal het herstel zeker bevorderen. Als je zo'n taaie net zoals met je tennisplaats gaat jou dat zeker lukken. Zet hem op, Karin en Luud

Anoniem zei

Hé Hansie, wat fijn dat het al weer wat beter gaat. Te bedenken dat het pas 3 dagen na zo'n grote operatie is en dat nu het duimpje al weer de lucht ingaat. Topper! Ook kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je het liefst thuis verder op wilt knappen. Neem je tijd, kerel! Lieve groetjes van Martin en Willy

Anoniem zei

Geweldig.....lekker naar huis als alles goed is a.s. vrijdag. En jazeker, thuis ben je het beste af en wordt je lekker in de watten gelegd door de van Herpt meidenbrigade!! Zo gauw jouw gezondheid en de gezondheidspolitie het toelaten komen wij ff bijkletsen. We hopen jullie dus snel te zien. Heel veel groetjes en hou je taai Joost en Truus XXX