woensdag 2 september 2015

Laatste voorbereidingen voor de operatie...

Vanmorgen gingen we weer met z'n drietjes richting st. Elisabeth ziekenhuis voor het npo (neuro psychologisch onderzoek). Hier mochten mama en ik niet bij blijven, ik denk dat ze bang waren wat we antwoorden voor zouden zeggen. Ze testen namelijk ook zijn geheugen en hij kreeg nog wat andere testjes.
Na een uurtje was de test klaar en konden we door naar de anesthesist. Wat een gesprek was dat zeg! Mijn vader is zo optimistisch, opgewekt en vol humor. We hebben echt helemaal dubbel gelegen van het lachen. De assistent van de anesthesist nam het gesprek af en stelde vragen zoals : " heeft u een bril ?" papa : " nee" Daarna ging ze verder : "heeft u een gehoorapparaat " papa : "wat zegt u?" Gelukkig had ze zijn geintje meteen door. Maar echt zo ging het dus het hele gesprek. Heerlijk om zo luchtig en relaxed de dagen door te komen. Er is wel een flinke last van ons gevallen gisteren doordat er verder niks in zijn lichaam zit. Er waren ook geen bijzonderheden bij de anesthesie dus we hebben groen licht voor de O.K. Zo fijn dat ze vrijdag dat 'ding' er uithalen, zo denkt papa er ook over. Weg met dat ding dat er niet thuis hoort. Hij is niet echt bezig met de hele situatie en de operatie, ongelooflijk knap! Hij is zo rustig, positief en gezellig.

Hij wilde zelf ook heel graag een stukje op de blog zetten :

Aanstaande vrijdag is een belangrijke dag voor mij. Ik ga er 100% voor en heb goed vertrouwen in de neurochirurg, spannend is het wel!! Maar wat ben ik verrast door alle belangstelling en medeleven en positieve reacties van iedereen, hartelijke bedankt voor de belangstelling en de lieve woorden, deze doen mij goed.


Morgen wordt papa om 13.30 uur weer opgenomen. Vanavond gaan mama en papa uiteten voor hun 39 jarig huwelijk (dat is morgen). Nog even lekker samen genieten!!!Alvast gefeliciteerd pap en mam!



X

11 opmerkingen:

Unknown zei

Heel veel sterkte!! Ben en Marjo Moonen

Unknown zei

Heel veel sterkte!! Ben en Marjo Moonen

Anoniem zei

Beste Hans en familie bij deze willen wij jullie heel veel sterkte wensen.
Niels en Bianca in 't Groen

Anoniem zei

Lieve Hans en Mimi, heel veel sterkte vandaag en vooral morgen. En jullie kennen ons motto : ALLES KOMT GOED!!
Voor je het weet zit je weer aan un bakske met ons en diee wallegurd (HV) van het tobteam. Dikke kus van ons Joost & Truus.
ps: Proficiat met jullie trouwdag x

Anoniem zei

Beste Hans, zet 'm op morgen, maar dankzij jouw karakter komt 't zeker goed. Heel veel beterschap. Dianne en Clemens

Anoniem zei

Ik lees nu deze blog pas, schrikken zeg! Die humor van Hans is zo herkenbaar en ook fijn om zo positief die operatie in te gaan. Zet hem op Hans!! Sterkte voor jullie allemaal en ik zal voor jullie duimen. Liefs Nancy Dekkers.

Anoniem zei

He Hans heel veel sterkte morgen
groeten Raoul

Anoniem zei

Heel veel sterkre gewenst morgen, we denken aan jullie.
Eddy en Jerica (uit sint Odiliƫnberg)

Anoniem zei

Heel veel sterkte gewenst voor morgen!!
Groetjes
Astrid van der Westen

Anoniem zei

Heel veel sterkte en succes morgen en de komende tijd, we denken veel aan jullie.

Groeten Jouri en Janneke en Jonas Van Humbeeck

Anoniem zei

heel veel sterkte morgen. komt vast allemaal goed. ans melisse.