woensdag 9 september 2015

Bijna naar huis

Morgen krijgen we nog het ontslag gesprek en dan mag hij vrijdag mee naar huis. Zo bizar dat we nog niet eens 2 weken weten wat er aan de hand is en dat er nu al een operatie is geweest en hij alweer bijna naar huis mag. Het gaat goed met papa! Hij heeft nog wel hoofdpijn en voelt zich nog niet top, maar hé dat is ook niet gek na zo'n heftige operatie... Gisteren kreeg hij nog de uitslag van de post MRI, er was nog een klein randje te zien. Maar dat blijkt volledig normaal te zijn. Hij doet alles perfect volgens het boekje! We denken nog niet te veel aan de volgende hobbel (het gesprek).
Vandaag hebben ze ook nog bloed afgenomen, maar ook dit was allemaal prima in orde. Ik zeg : klaar om naar huis te gaan!

Papa is nog niet helemaal in z'n oude doen, logisch. Maar hierdoor kan hij niet veel bezoek aan. We vragen daarom om niet onaangekondigd langs te komen. We snappen heel goed dat iedereen hem wil zien, maar dat trekt hij echt nog niet. Mocht je langs willen komen, doe dit dan altijd in overleg met ons!

Op naar het ontslaggesprek morgen, dit is denk ik het enige leuke ontslag dat je kunt krijgen....


X

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn om te horen dat het goed gaat. We komen een dezer dagen ( in overleg met jullie ) wel op visite. Groetjes Wim en Marjo.

Unknown zei

Fijn dat het zo snel beter gaat thuis gaat het opknappen altijd fijner en beter!! Wij wensen je ook een zeer voorspoedig herstel!! 👍 groetjes Ben en Marjo Moonen

Unknown zei

Fijn dat het zo snel beter gaat thuis gaat het opknappen altijd fijner en beter!! Wij wensen je ook een zeer voorspoedig herstel!! 👍 groetjes Ben en Marjo Moonen

marloes zei

Fijn Hans!!
De dag dat jij naar huis mag, ben ik de Ventoux aan het beklimmen om geld op te halen voor onderzoek naar genezing van deze rotziekte!
Ik zal zeker aan je denken en heb Kris al laten weten dat de eerste klim voor jou is!
Leuke foto met Daan!

Anoniem zei

fijn om te horen dat het weer een beetje gaat succes verder en we zien elkaar beslist