zondag 6 december 2015

new castle disease en een te gek weekend

Afgelopen vrijdag kreeg papa een dubbele dosis van het virus (new castle disease) ingespoten. Dit keer in een infuus. Ze prikken hier echt zo snel en meteen goed. Alle handelingen gaan zo snel en netjes. Handschoenen doen ze hier niet aan tijdens het prikken, wel ontsmetten ze alles. Maar ga je naar de supermarkt dan vullen ze de schappen wel met handschoenen aan...?? Ik snap 'm niet helemaal. Binnen een half uurtje waren we weer weg bij de kliniek. We hoeven ons nu pas weer dinsdag te melden, dus even een paar dagen vrij.


We zijn meteen doorgereden naar Göttingen, daar konden we wat boodschappen doen in een idioot grote supermarkt. Deze supermarkt heeft een sportafdeling, kleding, speelgoedwinkel en dan nog levensmiddelen, heel veel levensmiddelen. We hebben onze ogen uitgekeken. Op de terugweg in de auto merkte we al dat papa wat rustiger was. Toen we thuis aankwamen is hij op de bank gaan liggen en er niet meer afgekomen. Het virus was duidelijk aan het huishouden in z'n lijf. Volgens de kliniek zou dit maar een dagje aanhouden. Hij voelde zich niet ziek, maar vooral heel erg moe en licht in z'n hoofd.



De volgende ochtend werden we gewekt door het bakkertje, deze was bijna een uur eerder dan de afgelopen dagen. Dus we sprongen snel het bed uit, kleren aan en gaan! Dat bakkertje blijft leuk om te zien. Verder verliep de zaterdag rustig, papa heeft quiche gemaakt, mama gepuzzeld en ik gewerkt. Heerlijk een dag niks! Toch wel gek om niet thuis te zijn op sinterklaasavond. Ik had voor papa en mama wel wat cadeautjes vanuit NL meegenomen en rijmpjes gemaakt. Tegen de avond ging ik naar boven om vervolgens een flinke hand vol pepernoten naar beneden te gooien en te roepen dat sinterklaas was geweest. Hilarisch!! Dus hadden we toch een fantastische sinterklaasavond, deze zal ik echt nooit meer vergeten. We maken mooie herinneringen hier.


Vandaag zijn Bas en Mieke op visite gekomen, het is natuurlijk ook maar dik 4 uur rijden. Hartstikke gek dat ze het doen, maar wel super lief! Ze hadden ook nog cadeautjes meegekregen van andere vrienden, echt zo bijzonder hoe iedereen aan ons denkt. Papa en mama hebben vandaag echt een heerlijke dag gehad! Nog 4 nachten en dan gaan we weer lekker naar huis. Maar eerst nog op naar dinsdag, dan krijgt hij weer een dubbele dosis virus ingespoten en een tetanus injectie zodat woensdag de dendritische cellen kunnen worden gegeven. Daarvoor zijn we uiteindelijk hier. Nog een paar spannende dagen dus... En dan heerlijk naar mijn kindjes, kan niet wachten om ze te knuffelen!!!

X

1 opmerking:

marloes zei

Mooie herinneringen met een gouden randje Kris, super!!!
En de kids zullen het ook vast weer heel fijn vinden om met jou te knuffelen. En Aldo ook vat wel haha
Dikke kus
Ps. Ik vind het ook wel weer gezellig hoor als jullie thuis zijn ;-)