donderdag 24 december 2015

Fijne dagen

Vanmorgen werden we weer verwacht in het neurocentrum van het Elisabeth ziekenhuis. Papa kreeg een neuropsychologisch onderzoek, dit heeft hij 3 maanden geleden ook gekregen. Ze doen dan allerlei testjes en vergelijken de uitslagen met elkaar. Mocht het ongeveer overeenkomen met het vorige onderzoek, horen we niks. Is er veel achteruitgang ten op zichte van de vorige keer dan trekken ze aan de bel. Nou, ik denk dat we niks horen! Je merkt nauwelijks dat hij een operatie en bestraling heeft gehad, gelukkig!

Daarna volgde de MRI, volgens de verpleegkundige geeft deze MRI nog geen betrouwbaar beeld. Aangezien de radiotherapie nog wekenlang doorwerkt en dat kan een vertekend beeld geven op de scan. Toch blijft het spannend. Maandag a.s. krijgen we de uitslag en hebben we weer een dagje ziekenhuis gepland staan. Ze nemen altijd goed de tijd, dus ik verwacht dat het weer uit zal lopen.

Voor nu denken we niet aan de MRI, aangezien het beeld niet betrouwbaar is, gaan we daar ook maar niet over piekeren. Hij voelt zich goed en heeft verder gelukkig geen klachten. We gaan samen kerst vieren en genieten van elkaar! We willen iedereen hele fijne dagen wensen...

Maandag meld ik me weer!

X

3 opmerkingen:

Unknown zei

Fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuw jaar .

Unknown zei

Jullie ook.

Anoniem zei

Heel veel sterkte voor de MRI.