dinsdag 1 december 2015

Eindelijk

jaaaaa! Eindelijk even op internet! We hebben namelijk geen internet in het huisje, dat is op zich niet zo erg, maar het bereik op onze mobiel geeft steeds aan 'geen service' dus op je telefoon heb je ook geen bereik, niet bellen en ook geen internet. Nu zitten we even in een lunchroom met 'freiefunk' dat betekent INTERNET! Dus dan maar meteen even een blogje maken.

Wat was het gisteren vreselijk baggerweer! De hele weg, maar dan ook de hele rit hebben de ruitenwissers aangestaan. Het zicht was echt slecht! En ook het verkeer zat niet helemaal mee, maar liefst 4x in de file gestaan.... Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben al wat af gelachen onderweg. Rond 16.30 uur kwamen we aan bij 'freckmanns landleben'. Toen we de deuren van de auto opendeden roken we het 'landleben', jemig wat een lucht! Het was inmiddels al donker dus heel veel zagen we niet van de omgeving, we roken 'm alleen 😁. Zelfs bij aankomst regende het nog en dat heeft het de hele avond gedaan. Het huisje is echt prachtig!!! Echt zo mooi ingericht. Ik denk dat het voorheen een stal was, haha. Ook de slaapkamers en badkamer zijn super mooi en netjes! Op Nederlandse tv en internet na is alles aanwezig, oven, vaatwasser, broodrooster, bad, douche, echt helemaal top. We gaan maar elke avond koekjes bakken om de tijd door te komen....

We hebben gisteren een mooie nagesynchroniseerde film gekeken, jeetje wie verzint zoiets! Alles nasynchroniseren kost toch veel meer tijd en geld dan ondertiteling... We konden de film goed volgen.

Vanmorgen zagen we pas hoe mooi het hier is! Helder blauwe lucht en het zonnetje schijnt! Dan ziet de wereld er meteen anders uit. We waren net klaar met ins ontbijt toen we een toeter hoorde... Stopt er een auto en die doet zijn klepje omhoog en daar kwam een bakkerij te voorschijn, echt geweldig. Nu zijn we in duderstadt en gaan naar de kliniek! Ik houd jullie op de hoogte, nu moeten we rennen om op tijd te komen op onze afspraak.


Geen opmerkingen: