zaterdag 30 juni 2018

Weer thuis

Yes, sinds begin deze middag is papa weer thuis. Mama en Tessa hebben hem opgehaald, hij zat al klaar met z'n kleren aan en koffer gepakt. We hebben nog geen afspraak voor de uitslag, maandag gaan ze deze afspraak inplannen. Voor nu parkeren we dat even, dat is de volgende hobbel weer.

Vanmorgen wilden ze hem in het ziekenhuis met de medicatie ook paracetamol geven, hum... Hij gaf zelf gelukkig aan dat hij dit mocht hebben. Hij heeft geen paracetamol meer aangeraakt sinds dinsdag, super knap!

Ik ging vanmorgen niet mee om papa op te halen, heel de week was ik al op en neer aan het rijden, dus nu even niet. Er waren toch geen artsen bezoeken meer. Ik dacht even rustig aan te doen deze ochtend en bedacht me toen dat het misschien ook wel leuk zou zijn als er slingers, ballonnen en taart zou zijn als hij thuis zou komen. Dus hup hup weer in de actie en samen met Aldo en Cilly hebben we alles snel klaargezet.

Hij was blij verrast met het ontvangstcomité😂. Zo fijn dat hij weer thuis is. Hij voelt zich goed en is vooral heel blij dat hij weer thuis is.

Fijn weekend iedereen en bedankt voor de enorme belangstelling.

X

2 opmerkingen:

Ligtvoet Téjo NP. zei

Sterkte deze week met het verschrikkelijke wachten ........ Hans en familie.
Tot die tijd lekker genieten van het mooie weer en jullie mooie uitzicht. Geniet er van.

Anoniem zei

Gelukkig weer thuis. Probeer even te genieten en dan op naar hopelijk een goede uitslag.
Sterkte voor jullie allemaal.
Karin