donderdag 28 juni 2018

Lange dagen

Wat zijn dit lange dagen voor ons. Papa wordt nog regelmatig voor een afspraak meegenomen maar wij zitten de hele dag te wachten. Er komen verschillende artsen langs die gesprekken willen voeren, testjes doen en uitleg komen geven over wat hem te wachten staat. Zijn geheugen is niet meer wat het geweest is, dus zijn wij bij alle gesprekken zodat we alle informatie uit eerste hand hebben.

Vandaag kreeg hij al vroeg de plakkers opgeplakt, deze zijn nodig voor de operatie zodat ze precies weten waar ze moeten boren. Toen wij aankwamen op de afdeling werd hij alweer opgehaald door een vervoerder die hem meenam naar de anesthesist. Vanuit daar kon hij meteen door naar de mri. Dus daar zaten wij dan te wachten op meneer terwijl hij de hele ochtend al op rak was.

Na de onderzoeken en scan, kreeg hij nog een neurologisch onderzoek en een geheugentestje. De co-assistent die de tests afnam, was niet echt een hoogvlieger, dus we waren heel blij dat dat achter de rug was.

Aan het einde van de middag kwam de zaalarts nog even binnen wandelen. Wat een geweldig mens is dat! Hij heeft echt onze harten veroverd. Ze zijn allemaal trouwens zo behulpzaam en lief daar. De neurochirurg kwam tegelijkertijd ook even binnen lopen. Hij kwam even alle zeldzame risico's vertellen, daar zaten we nou net op te wachten, NOT. Maar ook die arts was echt geweldig. De humor van ons pap zorgt wel voor een gezellige sfeer ook voor de artsen. Ik denk dat hij wel over de tong gaat op deze afdeling.

Het was weer een lange lange dag. Ik wist niet dat je zo gaar kon worden van niks doen, bah! Morgen om 13.20 uur staat de operatie gepland en wij mogen pas 6 a 7 uur later naar 'm toe. Morgenvroeg gaan we weer naar Utrecht zodat we hem nog even zien voor de operatie en dan gaan we op een terrasje zitten in Utrecht.  Als de operatie klaar is, dan word ik gebeld en zullen we hem in de avond pas weer zien. Maar komt wel goed, wij hebben vertrouwen in de artsen daar.

X

Geen opmerkingen: