maandag 26 september 2016

Duitsland

Ja, daar zijn we weer.... in Duitsland! Het lijkt bijna wel ons tweede huis te worden, haha. De heenreis is prima verlopen, veel wegwerkzaamheden op de route en dus ook wat files gehad. We hadden geen haast gelukkig. Vandaag stond onze eerste afspraak om 11.00 uur gepland in de kliniek in Duderstadt. We wilden deze ronde graag weer voor het virus gaan, daarom kregen we eerst een afspraak met de arts om deze mogelijkheid te bespreken. Het is niet hetzelfde virus maar het Rigvir virus. En omdat dit virus weer nét iets anders werkt dan New Castle Disease virus heeft de arts ons geadviseerd om toch alleen de dendritische cellen (vaccin) te geven. Dat betekent dat papa vandaag een bloedtest heeft gekregen om te kijken of hij genoeg witte bloedcellen heeft voor de grote bloedafname die morgen op de planning staat. En hij heeft vandaag ook ozon en vitamine C (door het infuus) gekregen. Het blijkt zo te zijn dat deze combi van vitamine c en Ozon een soort van primer zijn voor de dendritische cellen waardoor ze  nog beter kunnen werken. Ook de bloedresultaten zijn besproken, het bloed dat we naar Berlijn hebben gestuurd. Alles was prima in balans! Geen gekke dingen, gelukkig.
Omdat het zo druk was in de kliniek duurde het best even voordat hij aan zijn infuus lag. Nadat alles was ingelopen, kreeg hij nog de tetanus injectie (dit is juist weer een booster voor de dendritische cellen).

Om 14.00 uur mochten we de kliniek weer verlaten. De wifi in ons huisje in Seebrug is wel zo slecht dat we in het koffiehuis in Duderstadt de mogelijkheid hadden om alle berichtjes weer te kunnen lezen en versturen. Te bizar dat we zo afhankelijk zijn van onze wifi....

Morgenochtend worden we om 10.00 uur verwacht in de kliniek voor de bloedafname en dan om 13.00 uur het vaccin. Daarna rijden we weer lekker terug naar huis!

3 opmerkingen:

marloes zei

Veel succes morgen Hans 👍🏼

Unknown zei

Heel veel succes!!

Unknown zei

Heel veel succes!!