vrijdag 5 februari 2016

Druk, druk, druk....

Wat een drukke weken hebben we gehad! Nadat we terug kwamen vanuit Duitsland, moesten we volle bak gaan verhuizen. Het huis aan de Kloosterweg moest echt leeg en in het nieuwe huis konden we eigenlijk nog geen spullen gebruiken. Na een weekend flink aanpakken en de bus een aantal keer goed gevuld te hebben, waren alle spullen eindelijk over. Papa heeft weinig last gehad van de vaccinatie en ging ook als een malle door. Echt, je zou niet denken dat hij ziek is als je hem zo ziet.

Verder volgde er ook een afspraak in het ETZ (Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis). Papa en ik gingen weer samen op pad, eerst een cito prikken vervolgens een uur wachten daarna afspraak met oncoloog en daarna met de verpleegkundige. Ik weet niet wat het is, maar ik word altijd zenuwachtig van onze oncoloog. Hij zal het vast allemaal goed bedoelen hoor, maar ik heb altijd het idee dat ik een examen moet afleggen zonder dat ik geleerd heb. Dat heeft natuurlijk ook te maken met ons Duitsland avontuur. Je wil het zo graag goed doen, vooral voor papa maar ook dat de artsen achter je blijven staan en zeggen dat je goed bezig bent. Maar helaas dat laatste zeggen ze niet! We krijgen steeds veel vragen en tegelijkertijd zijn ze ook wel nieuwsgierig. Ik heb onze oncoloog een heel pakket gestuurd met wat ze allemaal in Duitsland doen, om zo te laten zien waar we mee bezig zijn. De oncoloog heeft de dosering weer omhoog gegooid en als zijn bloed goed blijft, dan mag hij deze dosering de komende 5 kuren zo houden. Verder gelukkig geen bijzonderheden!

Sinds een week wonen papa en mama in hun nieuwe huis, het is echt zo mooi geworden en voelen zich er helemaal thuis. Alleen voelt papa zich niet echt geweldig. Hij is duizelig en heeft totaal geen energie. Dit heeft hij sinds de laatste chemokuur. Je weet toch niet wat die rotzooi in je lijf doet of misschien heeft hij wel gewoon een griepje, dat kan natuurlijk ook nog. Het gaat nu al wel ietsje beter, maar houd nog niet echt over.
Volgende week zondag (14 februari) vertrekken we weer richting Duderstadt.

Zet 'm op pap! Je doet het super, ben zo trots op jou...

X

3 opmerkingen:

marloes zei

Hopelijk een griepje en voel je je snel wat beter Hans!!
Vanavond geen polonaise bij rwb dan dus??
Geniet lekker van jullie nieuwe stekkie!
X

Ligtvoet Téjo NP. zei

Inderdaad misschien een vervelend griepje en de spanning van de verhuizing want dat is het toch altijd weer zo'n verhuizing. Hopelijk vinden jullie daar de rust en kunnen jullie lekker genieten daar.

Groetjes A&T en toi-toi-toi.

Anoniem zei

Kom graag n keer op de koffie in jullienieuwe huis
Hans Groetjes



Marcel de nijs