maandag 31 augustus 2015

Flink geschrokken

We gaan vanaf nu een blog bijhouden om de stroom aan telefoontjes, appjes en berichtjes iets in te dammen. Het is superlief bedoeld van iedereen, maar papa krijgt vrijdag de operatie en is dan niet meer in staat om iedereen te woord te staan en mama kan dit niet aan. Dus willen we zo iedereen op de hoogte houden. Zo lief dat iedereen zo met ons meeleeft!!

Afgelopen woensdag heeft papa in het tweestedenziekenhuis een CT-scan gehad. Gewoon protocol omdat hij met hoofdpijnklachten naar de huisarts is gegaan. Alle mensen boven de 50 die nooit eerder hoofdpijn hebben gehad krijgen deze scan. Hij kon wachten op de uitslag, daar vertelde de neuroloog dat ze iets afwijkende hadden gezien op de scan. Op een CT-scan zien ze niet genoeg en zo werd er meteen een opname geregeld in het Elisabeth ziekenhuis voor een MRI. De MRI heeft donderdag plaatsgevonden. Vrijdag kregen we hier de uitslag van. Als donderslag bij heldere hemel kregen we te horen dat hij een kwaadaardige hersentumor heeft. Jeetje, papa die een hersentumor heeft, hij is nog zo actief en heeft nagenoeg geen last. Ik vroeg me echt af of ze de scans niet verwisseld zouden hebben met een andere patiënt, zo ongelooflijk!

Meteen hebben we onze schouders gezet onder deze diagnose... Vrijdag volgt een operatie waarbij ze minimaal 95% van de tumor weg zullen nemen. De operatie zal de hele dag duren.
Papa krijgt morgen een CT-scan om uit te sluiten dat het geen uitzaaiing is, ze verwachten namelijk niet dat het een uitzaaiing is maar een primaire hersentumor. Woensdag mag hij weer naar het ziekenhuis voor een gesprek met de anesthesist en donderdag wordt hij opgenomen voor de operatie. Ook dan volgt er nog een scan waarbij de neurochirurg een 'kaart' maakt van z'n hersenen. Dit is makkelijker voor tijdens de operatie. En dan is vrijdag dé dag! Het is behoorlijk spannend.

We willen heel graag vragen om deze blog in de gaten te houden en niet te veel te bellen of berichtjes te sturen. Mocht je toch iemand willen spreken, bel dan naar Tessa of naar mij (kristel). We proberen voornamelijk positief te zijn en hopen dat jullie ons hiermee willen helpen. Ook hebben papa en mama geen behoefte aan verhalen van andere mensen met deze klote ziekte. Laten we allemaal onze duimen draaien voor vrijdag. Een week na de operatie volgt de uitslag van de tumor en een behandelplan. Maar ik houd jullie tussendoor op de hoogte.

X

29 opmerkingen:

hans van herpt zei

Love you pap!

hans van herpt zei

❤️

Ties zei

Zet 'm op opa

Unknown zei

Dank je
Ties

Anoniem zei

Dit bericht is idd flink schrikken. Hier branden de kaarsjes voor jullie.

Anoniem zei

Wat een mooi initiatief om dit zo te doen. Ik snap dat jullie dit samen met het gezin, de kleinkinderen en familie willen doorstaan. Jullie kennen zo veel mensen, die allemaal meeleven en dit ook graag willen laten weten.
Ik wil jullie via deze weg allemaal een hart onder de riem steken en veel succes, sterkte en vooral heel veel kracht wensen voor de enorm spannende operatie vrijdag. X Kim

Anoniem zei

Goed geschreven meiden! Hans zet m op en sterkte! Joep en Sietske

Unknown zei

Goed idee van Kristel . Hans en Ml wij zijn er voor jullie ❤️

Anoniem zei

Wij wensen jullie veel sterkte in de komende periode. Karin en Luud

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei

Duim! En duimen! Pfff! Sterk Hans, sterkte allemaal!!! Ria en John

Efy zei

Kristel, fijn om zo op de hoogte te blijven en mee te kunnen leven. Hans wens de dokter veel succes vrijdag en dat hij goed zijn best moet doen. wij kunnen alleen maar duimen. Efy

agnes zei

Veel kracht! Samen sta je sterk, dat is nu belangrijk

Nancy van gils zei

Ik ken jullie niet persoonlijk maar ik volg kristel op fb. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen!!!!

Unknown zei

Heel veel sterkte en kracht de komende tijd, Joop en Els van Schaik

Anoniem zei

Goed gedaan zo, neem jullie rust en heel veel sterkte gewenst. Wim en Marjo

Anoniem zei

Wat een goed initiatief om dit zo te doen.
Heel veel sterkte allemaal de komende tijd.

Henrie, Annemies en Tess de Ronde

Unknown zei

Sterkte en zet hem op!

Hanneke zei

Jeetje dat is schrikken! Heel veel sterkte en succes vrijdag! We duimen voor de opa van Jesse en Imke

Marcel de nijs zei

Heel veel sterkte
We denken aan jullie

Groetjes
Marcel de nijs

Anoniem zei

Hans en familie, heel veel sterkte de komende tijd, denk aan jullie. Chantal

Unknown zei

Hou je taai Hans!

Anoniem zei

Hans, veel sterkte voor de komende dagen! We gaan duimen voor een positieve uitslag....hou je taai! Hans en Mieke

Anoniem zei

Vooral Hans maar ook zeker Marie-Louise, heel veel sterkte voor de komende tijd. Erg ouderwets misschien maar wij steken een kaarsje voor je aan. Ook de kinderen veel sterkte. In gedachten bij jullie!
Gerard en Gonny

Unknown zei

Heel veel sterkte Hans en Marie Louise ! In deze moeilijke dagen zullen we een kaarsje branden bij Maria!

Anoniem zei

Ik wens jullie Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Groetjes eliza(vriendin van merel)

Unknown zei

Hans ....zet 'm op. We denken aan je,...veel beterschap toegewenst. Dikke kus....Dianne en Clemens

Mabel Doomen - van den Hoven zei

Jeetje, dat is schrikken. Ik hoop dat de operatie positief is verlopen en wens jullie allemaal heel veel sterkte toe de komende tijd. Beterschap Hans! Veel liefs Mabel